(H)Eerlijke, ambachtelijke pies, pasteitjes en hartige taarten

Achtergrond
Thomas Koek en Peter Pan zijn de oprichters van Koek & Pan. De twee neven hebben geen bakkers achtergrond, maar zijn liefhebber van goed, eerlijk en lekker eten. Door dag in, dag uit te werken aan hun recepturen hebben ze het bakkersvak onder de knie gekregen. Bij Koek & Pan maken we:

•Diverse soorten ambachtelijke pies, hartige taarten en pasteitjes. Voor thuis, in restaurants of andere horeca.

•Verse, lokale, seizoensgebonden ingrediënten

•Lactose vrij

Passie
Bij Koek & Pan draait alles om passie voor ambacht en kwaliteit.
Zo ontwikkelen we een nieuwe generatie deegproducten om je vingers bij af te likken. De kwaliteit van een product is afhankelijk van een volledige controle over het productieproces en het gebruik van de beste ingrediënten. De keuze voor ingrediënten bepalen we aan de hand van versheid, seizoensgebondenheid en lokale beschikbaarheid. Smaak, textuur en puurheid staan voorop. De deegproducten zoals bladerdeeg, taartdeeg en brooddeeg maken we op authentieke wijze  in de bakkerij van Koek & Pan.

Lactose vrij?
De groep mensen met een lactose intolerantie groeit. Dit heeft te maken met een veranderende bevolkingssamenstelling en eetgewoonten. Om de heerlijkheden uit de klassieke pâtisserie- en bakkerijkeuken beschikbaar te maken voor mensen met een lactose intolerantie, ontwikkelde Koek & Pan lactosevrije roomboter. De boter is de basis voor al onze deegproducten. Ook onze room (>40% melkvet) en karnemelk zijn lactose vrij.

Inspiratie
Rotterdam is een stad met meer dan 173 nationaliteiten. We zien dat als een fantastische kans om nieuwe smaken en recepten te ontdekken. De diversiteit in achtergrond is voor Koek & Pan een ware bron van inspiratie. We proberen deze diversiteit terug te laten komen in onze pasteitjes en pies zodat meerdere culturen samensmelten.

We werken elke donderdag t/m zaterdag in onze bakkerij met winkel waar iedereen onze producten kan zien, ruiken, proeven en ervaren!
Bezoek voor foto’s, recepten en inspiratie: facebook of instagram