Ons assortiment, niet alleen voor een vent!
Hieronder een greep uit ons assortiment. Restaurant? Cateraar? Vraag naar de mogelijkheden voor een custom pie of pastei.

Kwaliteit is leidend
Onze producten bereiden we met zorg en liefde voor de hoogste kwaliteit. Ons vlees kiezen we zorgvuldig uit. Niet voor niets dat we bijvoorbeeld voor onze kimchi-pork pie het Limburgs Kloostervarken gebruiken. Daarnaast is ons assortiment seizoensgebonden. Dit betekent dat we rekening houden met het seizoensaanbod van vlees, vis, groenten (en fruit) Niet alleen helpen we daarmee de natuur, de producten zijn simpelweg op zijn best. Bij voorkeur vliegen we geen grondstoffen in maar kijken we wat er lokaal beschikbaar is.

Hartig èn zoet
Bij Koek & Pan houden we van lekker eten. Of wat we maken hartig is of zoet maakt ons niet zoveel uit. We gaan vooral voor goed! Hoewel hartig de boventoon voert is ook ons zoete assortiment niet te versmaden. Kom gerust onze chocolade biertaart proeven, of onze lactosevrije boterkoek van onze eigen roomboter. Op zaterdag komen veel smulpapen voor de roffin®. Dit (lactosevrije) gebakje is een mix van een croissant en muffin. Het deeg ontwikkelden we zelf in 2017. Inmiddels kennen veel Rotterdammers onze roffin® die we elke zaterdag vers maken.

Assortiment
Bekijk hieronder al onze producten of download onze productenlijst hier.